UAB „Insolita“ – verslo apskaitos programas kurianti įmonė, skaičiuojanti 20-us veiklos metus. Atsakingo požiūrio į darbą bei visapusiškos pagarbos klientams dėka kompanija pelnė plataus spektro įmonių bei garsių firmų pripažinimą. Informaciją apie mūsų verslo partnerius rasite skiltyje Klientai.

Istorija.

Pirmoji UAB „Insolita“ sukurta verslo apskaitos programa „Apskaita“ buvo puikus verslo valdymo įrankis, pelnęs pripažinimą ir sėkmę. Savo paprastumu, patogumu ir daugiafunkcinėmis galimybėmis jis greitai išpopuliarėjo tarp automobilių verslo veiklos įmonių. Būtent todėl didžiąją dalį UAB „Insolita“ veiklos metų jos klientai buvo automobilių bei atsarginių dalių pardavimo, remonto, aptarnavimo bei nuomos įmonės. „Kemi servisų tinklo įmonės“, „Martonas“, „AD Baltic“, „Girilis“, „Baltic Auto Parts“, „Volvo Lietuva“, „Alytaus Vista“, „Kauno Vista“, „Vilniaus kranų grupės įmonės“ – tai tik keletas garsių vardų, savo srities profesionalų, kurie išreiškė pasitikėjimą mūsų kuriamais verslo apskaitos produktais.

Per 20 pastarųjų metų Lietuvoje ne kartą keitėsi verslo valdymo modeliai, tobulėjo įmonių vadovai, todėl tobulėjo ir verslo apskaitos programos. Žengdama koja kojon su vis besikeičiančia verslo valdymo aplinka UAB „Insolita“ nuolat tobulino savo kuriamus produktus. To pasekoje buvo sukurta verslo apskaitos sistema „ECount“. Tai naujos kartos programa, skirta įvairių verslo veiklos sričių valdymui ir suteikianti daugybę galimybių greitai bei tiksliai atlikti reikiamas užduotis ir operacijas. Šiuo metu savo klientams siūlome daugiafunkcinę modulinę verslo apskaitos sistemą „ECount“. Daugiau apie tai skaitykite skiltyje ECount.